top of page
IMG_5501.jpg

Kinderfeestje

Wil je het ultieme kinderfeestje organiseren dat je kindje en haar vrienden nog jaren zal bijblijven? Zoek niet verder! Bij ons draait alles om creativiteit, plezier en een beetje glamour.

Onze feestjes zijn perfect voor jonge fashionista's en creatieve geesten die dol zijn op het maken van prachtige accessoires en het verkennen van hun eigen stijl.

Tijdens ons feestje kunnen kinderen zich laten inspireren en hun eigen unieke armbandjes en ringen maken, met een overvloed aan kleuren en kralen om uit te kiezen.

En voor degenen die hun nagels willen laten stralen, hebben we een nagellakstation waar ze hun nagels kunnen laten lakken in de meest trendy kleuren met leuke stickertjes.

Maar dat is nog niet alles! Voor de avontuurlijke types hebben we ook een speciale tattoo-hoek waar kinderen tijdelijke tattoos kunnen laten zetten, van stoere ontwerpen tot schattige figuurtjes, er is voor elk wat wils!

En omdat feestjes ook draaien om lekker eten en drinken, hebben we een smakelijk assortiment hapjes en drankjes klaarstaan. Maar het hoogtepunt van de feestmaalervaring zijn de overheerlijke gebakjes van "Bakschuurtje". Deze worden met liefde bereid en zijn een echte traktatie voor de smaakpapillen van alle feestgangers.

Ook zorgen wij voor super leuke versiering, bij het boeken van het feestje kan je doorgeven waar je kindje zo al van houd, zoals bijvoorbeeld paarden, superhelden, dieren,... Welke kleuren ze leuk vind, hoe oud ze word en wat haar naam is. 

Dus waar wacht je nog op? Geef je kindje en hun *vrienden het feest van hun dromen en boek vandaag nog een onvergetelijke ervaring bij QL Jewels!

Neem contact met ons op voor meer informatie en om je feestje te plannen. We kunnen niet wachten om samen met jou een fantastisch feestje te creëren!

*We houden feestjes van maximum 6 kindjes zodat we genoeg aandacht kunnen besteden aan elk kindje!

Het feestje duurt 2.5u zodat iedereen genoeg tijd heeft om leuke creaties te maken <3

Prijs: €19.50/kindje

Boek nu!

Geef hier onder wat meer info, en wij nemen graag contact met u op voor verdere afspraken.

bottom of page